EYSING

Eysing is een Nederlands bedrijf dat exclusieve elektrische bromfietsen met een uitgesproken retrodesign ontwerpt, ontwikkelt, produceert en verkoopt. Eysing heeft een rijke heritage die gewaarborgd word door als het exclusieve design, de hoogwaardige materialen die gebruikt worden en door puur vakmanschap en handwerk. Eysing is volledig EU gecertificeerd en mag als een van de 10 automotive bedrijven in Nederland zijn eigen kentekens uitgeven. Het merk heeft de ambitie om wereldmarktleider te worden in het luxe segment van de e-moped branche.

Van vier jonge vrienden die bij hun ouders in de schuur zijn begonnen naar een miljoenenbedrijf dat haar wortels over de hele wereld heeft liggen. Met een team van ruim 10 man sterk en een volwaardige productielocatie in Vught wordt er continue gebouwd aan ‘s werelds mooiste bromfietsen.

Wilt u echt iets speciaals? Eysing biedt een Tailor Made progamma aan waarin u, met het designteam, uw droom Eysing gaat ontwerpen en samenstellen. Van Italiaans nappa leer tot verchroomde spatborden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vrijblijvend een proefrit maken? Of gewoon eens lekker rondkijken en een uitstekende kop koffie drinken? U bent van harte welkom. In het hartje van de historische binnenstad van ‘s-Hertogenbosch heeft Eysing een Concept Store. Een snoepwinkel waar dromen uitkomen.

   
Wij ontvangen u daar graag.

Classics at the palace B.V.

Contact us

Classics at the Palace
Vlierberg 14
3755 BS Eemnes
The Netherlands
Call directly:

+31 35 548 0555