AUTOTRON

AUTOTRON EXCLUSIVE VERKOOPT BIJNA 500 AUTO’S IN 3 JAAR.

De landelijke journalistiek noemde de showroom van 2.500m2 een ‘speelgoedwinkel voor volwassenen’. ‘Klanten kunnen veel van ons verwachten,’ vertelt Dirk Lips jr.
Autotron Exclusive heeft nog altijd een eigen afslag op de A59, als historisch overblijfsel van het beroemde automuseum dat Max Lips in 1972 oprichtte. Het museum sloot in 2003 zijn deuren. Kleinzoon Dirk Lips jr. bracht de naam Autotron naar de zesde versnelling met Autotron Exclusive. De oldtimers van grootvader Lips hebben plaatsgemaakt voor moderne Bentleys, Land Rovers, Ferrari’s, Porsches, Rolls-Royce’s, Audi’s en meer van dit soort exclusieve merken.

In ruim drie jaar tijd kwamen meerdere tevreden klanten bij Autotron Exclusive al hun tweede, derde of zelfs vierde (!) auto ophalen. Dirk: ‘Ze zien telkens weer iets anders moois. Eén voor in Nederland, één voor in Zwitserland, Zuid Frankrijk… Fantastisch hoe snel dat kan gaan. Soms zijn we nog maar een kwartiertje met iemand in gesprek als hij of zij een model aanwijst: ‘Doe die maar!’. Zonder proefrit. Dat vind ik een goed teken, want het betekent dat de mensen ons vertrouwen.

Salesmanager Erik: ‘Goede service stopt niet bij de voordeur, in deze branche kun je pas écht onderscheidend zijn als het onderhoud tot in de puntjes geregeld is. Juist omdat we pre-owned auto’s verkopen, nemen we die verantwoordelijkheid.’ We onderhouden korte en fijne lijnen met alle merkdealers.

Graag tot ziens in onze showroom.

Classics at the palace B.V.

Contact us

Classics at the Palace
Vlierberg 14
3755 BS Eemnes
The Netherlands
Call directly:

+31 35 548 0555